En Outfluensers dagbok – Dag 13.

Man får aldrig se en influenser städa. Det förstår jag, det är inte härligt och det sänker dem till att hamna på samma nivå som oss andra.
För mig som outfluenser är det ett smutsigt krig som ständigt kommer tillbaka. Det sägs att man ska välja sina strider, men striden mot dammråttor blir man tvingad in i. På grund av att man inte vill ta strid så går det ofta för långt så att striden blir ännu hårdare… Men jag gjorde lumpen i Kiruna som jägare,så jag har skills för att ta striden!
Så här kan det gå till när konflikten övergår i våldsamt krig:
Ligger under täcket och smygtittar ut i matrummet. Dammråttor har samlats under bordet, hundhår ligger överallt och man kan nästan känna doften av indragen skit. 3 mäktiga fiender som tagit över lägenheten och skapat kaos. Nu finns ingen återvändo.. Striden måste tas.. plötsligt står han där! Den ensamme krigaren i motljus med sitt effektiva vapen, dammsugaren, och stirrar hårt på sina fiender.. Go ahead punk.. make my day, väser han( samtidigt som han rycker med överläppen så där jävla tufft som bara Clintan kan!).
Sedan går allt snabbt, striderna är hårda och går från rum till rum, fienderna kämpar vilt men den ensamme krigaren är obeveklig och rensar varje vrå på motståndsfickor. Så närmar sig slutstriden, hallen och köket. I hallen finns de otäcka flygande dammråttorna så vår hjälte kastar sig i skydd bakom sin peacemachine och börjar suga in dem. Fluff..fluff…fluff.. FLUNK!!
Damm it! En Chihuahua i insuget! Ska vår hjälte rädda Chihuahuan och riskera att förlora striden? Självklart gör han det! Slutstriden utkämpas i köket och plötsligt är det över, dammsugaren tystnar och den ensamme krigaren tittar ut över lägenheten med bister blick, väl medveten om att hans 3 fiender kommer att försöka ta över igen redan imorgon..
Nu tänker ni kanske att jag fullständigt har tappat det när jag lägger ut sådana här bilder men det har jag fan inte. Jag har ju faktiskt satt på mig morgonrock. Normalt brukar jag dammkriga i tofflor, speedos och bandana!
Nu blir det frukost.
Det är kallt som fan ute
Sinnesstämning: utmattad och hungrig.
#outfluenser
#stridenihemmet
#städhjälpiheveteheller

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *