Ultimate Riding. 2 dagars intensiv fys och terrängkurs!

image

OBS! EXTRA INSATT ULTIMATE RIDINGKURS PÅ RYTTARSTADION/SLAGSKEPPET 4.5/8 2018!

På grund av fullbelagd kurs på Runsten och efterfrågan så lägger vi in en extrakurs där vi tränar på Slagskeppet och Ryttarstadion med uppstallning i Tältstallet likt de kurserna vi hade förra året.

Då ingår: 8 pass, 2 frukost, 2 analyser, 2 lunch och uppstallning Fredag kväll till Sön em.

Förra årets kurser var mkt populära och det är ett mycket bra sätt att starta upp höstsäsongen på!

Anmäl här.

Läs mer om kursinnehållet nedan!

Ultimate Riding är ett samarbete Cyklon Eventings Ulf Johansson och Slagskeppets Peter Lööf.

Peter är en mycket meriterad fys och kampsportstränare som tagit fram ett stort antal fighters till toppen. Han jobbar dessutom med atleter i flera andra sporter för att optimera deras resultat genom rätt form av fysträning och rätt mentalt tänkande.

Ulf är A-tränare i fälttävlan, har tävlat internationell fälttävlan och har haft tränaruppdrag både i Sverige och utomlands.

image

Vi har haft flera kurser och ser ett så bra resultat av detta så att vi nu utökar kursutbudet!

Detta har blivit möjligt genom ett samarbete med Runsten Equestrian där vi kommer att anordna 2 kurstillfällen i vår 20-22 April och i sommar 17-19 Augusti .

Det blir intensiva dagar! Ni anländer på Fredagen då vi kommer att ha en workshop på kvällen som förberedelse för de kommande dagarna.

Vi börjar med ett uppvärmningspass med triggerövningar efter frukost och har efter det ett första ridpass där era ritter filmas som vi analyserar efter lunch. När analysen är klar så kör ni ett fyspass med Peter med övningar som stärker er i olika moment av ridningen och därefter rider ni ett hopp-pass. När vi är klara för dagen så diskuterar vi igenom dagens övningar och äter en god middag och de som vill kan ta ett glas vin och koppla av!

Det här är en kurs där ni förhoppningsvis kommer att få en aha upplevelse när ni känner att er ridning fungerar bättre när ni använder rätt muskler för att hitta er balans.

Anläggningen är fantastisk. Gå gärna in och titta på www.runstenequestrian.com

Kostnaden för kursen är 5200 kr

Då ingår 8 pass + 2 analyser,  2 frukost, 2 lunch och 2 middag. Boende och uppstallning Fredag till Söndag.

Anmälan sker här . Anmäl med fullständigt namn, utbildningsståndpunkt, mailadress och vilken av kurserna ni avser att anmäla till.

Antalet platser är begränsat till 10 för att vi ska kunna hålla så hög kvalite´på alla pass som det är möjligt .

Välkomna till en mycket rolig träningshelg!

image

Jämna veckor

Ojämna veckor