Ultimate Riding – intensiv fys och hoppkurs 26 – 27 januari

Ultimate Riding 26 – 27 Januari 2019

image

Ulimate Riding är ett samarbete mellan Cyklon Eventings Ulf Johansson och Slagskeppets Peter Lööf.

Peter är en mycket meriterad fys och kampsportstränare som tagit fram ett stort antal fighters till toppen. Han jobbar dessutom med atleter i flera andra sporter för att optimera deras resultat genom rätt form av fysträning och rätt mentalt tänkande.

Ulf är A-tränare i fälttävlan, har tävlat internationell fälttävlan och har haft tränaruppdrag både i Sverige och utomlands genom åren.

image

Upplägg

Det blir intensiva dagar! Ni anländer på fredag eftermiddag den 25/1 då vi kommer att ha en workshop som förberedelse för de kommande dagarna.

Lördagen 26/1, efter frukost börjar vi med ett uppvärmningspass med triggerövningar. Efter det har ni ett första ridpass där ritterna filmas och efter lunch analyseras ritterna. På eftermiddagen kör ni ett fyspass med Peter med övningar som stärker er i olika moment av ridningen och därefter rider ni ett pass med hoppning. När vi är klara för dagen så diskuterar vi igenom dagens övningar och äter en god middag. De som vill kan ta ett glas vin och koppla av!

Söndagen 27/1 har samma upplägg som lördagen där vi avslutar efter passet med hoppning på em.

Det här är en kurs där ni förhoppningsvis kommer att få en aha upplevelse när ni känner att er ridning fungerar bättre när ni använder rätt muskler för att hitta er balans.

Anläggningen vi ska vara på heter Högdalens Gård och är fantastisk. Den ligger i Vendelsö, 22 minuter från Stockholm City.

Kostnaden för kursen är 5200 kr (inkl moms)

Då ingår 8 pass + 2 analyser,  2 frukost, 2 lunch och 2 middag. Boende och uppstallning från fredag kväll till söndag em.

Anmälan sker här. Anmäl med fullständigt namn, utbildningsståndpunkt och mailadress.

Antalet platser är begränsat till 10 för att vi ska kunna hålla så hög kvalite´på alla pass som det är möjligt .

Välkomna till en mycket rolig träningshelg!

image

Jämna veckor

Ojämna veckor