På resande fot.

Det här är en vanlig  syn för oss ambulerande tränare. Vi sitter ofta många timmar i bilen på väg till och från träningar, under många år så har jag kört 6-7000 mil om året. Jag har inga problem med det, har en bekväm bil och lyssnar på ljudböcker och poddar. Det här är också en stund som man också kan sjunka in i egna funderingar och ibland lösa en del problem! Jag tycker om att resa och att ha kurser så för mig har det aldrig varit ett problem men jag vet många kollegor som tycker att det är slitigt.

Jag klimatkompenserar mina resor för de utsläpp jag står för och hoppas att jag kan gå över på elbil inom de närmaste åren. Jag hoppas verkligen att Parismötet kommer att mynna ut i ett hållbart och effektivt avtal som kan rädda vår planet.

Just nu sitter jag i Delsbo hos familjen Nyström där vi ska äta plankstek! Träningarna börjar 09.00 i morgon så det borde bli en tidig kväll, men Per Nyström dricker kaffe nu så risken är väl att man blir uppe lite för länge!

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *