En outfluencers dagbok – Dag 8

Idag började boatcampen på slagskeppet 06.20.
Jag måste träna, jag slipper min huvudvärk från min skallskada om jag tränar, men så jävla tidigt…
Jag vaknade och kände efter, lite migränkänning?… nej… ont i halsen?… nej… det vara bara att kliva upp. Skrapa bilen,fodra hästarna, ner till gymet och ta en kopp kaffe. Försökte med alla tricks för att slippa börja jobba. Man ska ju börja försiktigt, det är ju viktigt, så första dagen hade jag inte ens tänkt att gå dit. Väl där är ju min gamle vän Peter Lööf en krävande tränare så det går inte att köra med desperata försök att dra ut på kaffestunden.
Jag måste vara mer vältränad, rida mer och träna mer än mina konkurrenter. Jag ser på mina konkurrenter så här: om ni går in på ett fik och det ligger massa räkmackor i disken och i kanten så ligger en hårdbrödmacka med en svettig ost på, då är jag hårdbrödmackan. Jag vet mina brister och kör hårt, men egentligen hade jag velat ha sovmorgon, men nu är man pigg!
Solen lyser tillfälligt.
Sinnesstämning: Som en nyponros! Men det kurrar lite i magen.
ska%cc%88rmavbild-2019-01-14-kl-12-29-04

 

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *