Tävlingarna är igång.

I helgen så började vårsäsongen för oss i Södertälje.

Gotsie var tittig men gjorde sitt jobb och vi var felfria till sista hindret där jag inte kom tillbaka i tid, såg när jag tittade på ritten i efterhand att det hände ofta under banan, det är för dåligt. Jag skulle kunna skylla på att sparkar i huvudet och sjukdom har stoppat mig från träning men det ändrar ju inte på resultatet, nu blir det hårdkörning och skärpning så att jag framåt gör stabila och balanserade ritter!

Gotsie skötte sig utmärkt både på framridning och inne på banan, visserligen blev hon lite spänd när hon kom in på banan men det tror jag försvinner efter några starter, det här kan bli en rolig vår!

Comments:

  • Jenny Blomberg mars 15, 2016

    Tjusigt ekipage!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *