Underbart med gamla vänner!

I dag hade jag en clinic på Stiernhöksgymnasiets anläggning i Rättvik och hade med Gotsie så att jag kunde göra en uppsutten clinic, kände att det blev jättebra och att jag har en underbar häst! Mina elever Linnea, Svea och Hanna hjälpte mig under dagen och var grymma! Men gladast blev jag när Anita Hedin dök upp.

Anita är fälttävlan i Dalarna.  Hon brinner för sporten och hon tog upp mig till Dalarna för att jag skulle ha kurs, jag träffade Maja, vi fick barn, flyttade till Dalarna… Anita är faktiskt skyldig till att jag har 2 fantastiska döttrar!

Hon är dessutom en starkt empatisk tänkande människa som har räddat många vilsna själar.

Anita och jag jobbade ihop på Stiernhöksgymnasiet fram till hennes pension, men hon är fortfarande engagerad och aktiv. Jag älskar Anita och jag är glad att hon är en av mina vänner!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *