En Outfluensers dagbok. Dag 28.

Det är helg och influensers ligger och sover gott efter nattens panikminglande på något ställe där man MÅSTE vara. Lagom till lunch kommer säkert lite selfies från någon brunch med rätt människor.
Jag som outfluenser jobbar.
Vi är några tränare som kör norrlandsturen. Det är inget för veklingar. Filmen Jägarna är en barntillåten version av verkligheten. På vägen upp körde jag i snörök. Långa sträckor låg jag bakom plogbilen och omkörningar gjordes i ytterfilen som inte syntes. Efter lektionerna så åkte jag ut i skogen där jag skulle bo, mellan höga snövallar och på isgropig smal väg. På radion sjöng Östen Warnebring ”Snart är det sommar igen!” Vilket jävla hån! När vägen tog slut så pulsade jag fram genom snön medan vargflockarna ylade runt mig och kom till slut fram till gården jag skulle övernatta i. Natten har varit kall så jag letade upp gårdens katter och la på täcket. Nu är jag först uppe och ska äta frukost. Är väldigt hungrig. Tror det är en katt jag har under armen… kan man äta katt? Tittar på micron och på katten och inser att den kommer bli svår att få in. Jag får leta i skåpen. Min klädsel till frukost är thermosockor, superkalsonger ( tror det är farsans gamla) och collegetröja. Mössan är min norrlandsmössa som jag har för att smälta in, brukar ändra dialekten också. Det är inte ofarligt för en 08 att vistas här, många är de som försvunnit och aldrig dykt upp igen. Om jag överlever så anländer jag till Stockholm under kvällen, har lyckats hålla sams med lokalbefolkningen, men det kan ändras snabbt, det är en lynnig stam som har sina bosättningar här.
Det är kallt, men här är det ju permafrost!
Sinnesstämning: på min vakt och håller ryggen fri.
#outfluenser
#farligtuppdrag
#densistafärdenswedishedition

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *