En Outfluensers dagbok. Dag 27.

Influensers hets om onödig konsumtion med rabattkoder m.m skapar ett behov av nya grejer som är osunt. Men…
Alla har vi väl gjort investeringar som för stunden verkade jävligt bra men som sedan blivit liggande?
Jag har 2 tydliga exempel på det. Det första är en longboard. Jag köpte den och hjälm i våras på ett stort köpcenter i Karlstad på rea. Kände mig ung på nytt och när jag kom ut på den stora parkeringen kunde jag inte låta bli att sätta ner den på backen och åka bort till bilen, jag njöt och hade Magnum Bonums låt ”Skateboard” i huvudet när jag susade fram. Det gjorde jag inte länge för prislappen trasslade in sig i ett hjul så brädan tvärnitade, jag gjorde en faceplant på en motorhuv samtidigt som jag slog hjälmen i huven så att det blev en liten buckla. Paret som packade bilen och tittade fram från bakluckan var väldigt förvånade. Sedan dess har fanskapet stått i hallen.
Det andra är en keps..
Jag hade varit ut och druckit vin med min gode vän Camilla och när vi gick hemåt så hade en butik för engelska klassiska kläder öppet. Jag testade kepsen, tittade i spegeln och kände mig snygg, sofistikerad och intellektuell! Men vad fan… Då förstår man att det inte bara är hallucinogena droger som kan lura ens hjärna på vad man ser!
Kantarell är väl det jag tänker på nu. Men den kanske ska bli mitt signum så att folk kan referera till ”han med fula kepsen”!
Det här har gjort att jag har börjat tänka : behöver jag verkligen det här?
Det kanske räddar mig någon gång från en katastrofaffär!
Igår snöade det och var fint, idag töar det och är fult.
Sinnestämning: träningsvärk, men ska man ha värk så är det väl den. Hungrig.
#outfluenser
#shoppashoppashoppa
#levalivetverklighetsversionen

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *