Dags att tävla! I gamla kläder..

På Söndag ska Gotsie ut på sin första regionala hopptävling så jag tänkte att det var på sin plats att jag letade fram ett par vita ridbyxor!

Jag hade ett svagt minne av att jag sparade ett par av nostalgiska skäl( Det var dom jag hade när jag vann SM) när vi flyttade hit för 7 år sedan, och efter en stunds letande så hittade jag dom, 22 år gamla pösiga Pikeur, hela och rena! Tillsammans med min över 30 år gamla kavaj så kommer mina medtävlare tro att jag har hoppat ur en journalfilm, men det finns en clou i att jag vill ha den här utrustningen, jag trivs i den, känner mig bekväm att ha den och funktionen är den samma som ny utrustning av samma typ, dessutom är det vettigt ur hållbarhetssynpunkt att använda det istället för att köpa nytt!

Träningen innan på Runsten för KG Svensson gick bra och det var nyttigt för henne att komma till nytt ridhus innan tävling, hon är väldigt grön och den här säsongen är en se och lär-säsong. Jag har också fått jobba hårt för att komma igång igen och framförallt anpassa mig till den moderna ridningen och även för att kunna vara följsam och stabil tränat mycket specialfys med Peter Lööf på Slagskeppet. Jag har kommit en bit på väg men har mycket kvar att jobba med för att kunna nå de mål vi satt upp, där Jenny och Lojsan är oerhört viktiga i vardagsarbetet med Gotsie för att vi som team ska nå dit.

På Söndag så kommer en 80-talsklädd man med en enorm häst äntra ridhuset i Heby! Undrar om man kan få begära att dom spelar Depeche Mode medans jag rider!

 

Comments:

  • Vera november 19, 2015

    Kul med blogg, och jag gillar verkligen hållbarhetstänket! Jag har också en gammal kavaj, en svensktillverkad. Tyvärr är den för stor. Men det finns kvar om det skulle bli mer av mig 😉 Lycka till i Heby, Kram från Vera

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *