En häftig känsla!

Jag har efter egen operation och under Gotsies vila varit orolig för min egen motivation. När jag börjat fysträna så har det gått tungt och en envis förkylning har gång på gång stoppat mig. Nu när Gotsie kom hem så har hon känts fin men jag har inte känt glädjen riktigt att åka och rida, tills idag..

I dag hoppade vi henne för första gången efter vila, och som hon hoppade! Vilan verkar ha gjort henne starkare för hon hoppade som aldrig förr, och hon har hoppat mkt bra innan. Känslan att galoppera runt och få språng på språng där hästen nästan känns viktlös var fantastisk, och på det här viset har jag aldrig känt förut. Till och med KG var förvånad över hur fin hon var.

Tack min fina häst för att du väckte upp mig så att jag blev motiverad och på hugget igen!

Comments:

  • Elin januari 18, 2016

    Härlig läsning! Vi ser fram emot tisdagen på Berga. Med vänlig hälsning, Elin och Kirran

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *