Det finns många kämpar i landet!

Jag gick upp tidigt i morse för att ha träning med mina NIU-elever i Rättvik. När jag kom till ridhuset så var första gruppen framskrittade och klara för att sätta igång. Dom hade klivit upp långt före mig för att hinna få hästarna klar till lektion. alla 3 grupper jobbade på hårt och de elever jag var på om saker jag ville att dom skulle ändra på lyssnade och jobbade för att rätta till det som inte fungerade, ett proffsigt beteende och inte ett enda gnäll.

De här tjejerna är inte unika, i hela vårt avlånga land så vimlar det av ambitiösa och hårt arbetande tjejer och killar som lägger ner sin själ i sin idrott för att utvecklas till framgångsrika tävlingsryttare.

Jag hör ofta att ungdomarna idag är inte beredda att slita så hårt som det krävs för att nå framgång, jag tycker tvärtom, vi har aldrig haft så många unga kämpar i landet som nu, så fortsätt jobba på! Vi ser ert slit och jag blir imponerad av det gång på gång!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *