En Outfluensers dagbok. Dag 14.

Har sett på instagram att det finns en 10yearchallenge. Då tar man ett kort på sig själv för 10 år sedan och ett kort som är från nu. Kul grej! Ännu roligare är det när man ser att många har tagit ett skitdåligt 10-årigt kort och ett retuscherat från nu och får kommentarerna: Fina du! Snyggo! Vilken utveckling! Avundsjuk!
Även om man kan se humor i det så är det bra! Människor mår bättre av att bli boostade, om än på lite lite konstgjord väg!
Som outfluenser ska jag lämna ett bidrag till utmaningen med, det osminkade bidraget…
Det lustiga är att man pendlar mellan bild 1 och bild 2 i tanken. Man tror att man är bild 1 men tittar man i spegeln så är man bild 2, jävligt konstigt! Jag minns en kurs jag hade och vi åt lunch och hör hur kvinnan framför mig säger i telefon: Vi rider för en farbror som heter Ulf Johansson… Vilket jävla påhopp! Farbror! Gubbe är ok, men farbror, då är man ju fan pappa till jultomten!
Kladdiga gubbar på krogen är ju inte ovanligt. Svenne banan är ute på AW med kontoret och dricker lite för mycket och börjar ragga på tjejer som skulle kunna vara hans döttrar. Kan det vara så att i takt med alkoholintaget så stärks bild 1 i hans huvud? Då kunde det vara effektivt för tjejer att ha en fickspegel att sätta framför nyllet på honom så att han blev medveten om bild 2?
Ålder är bara en siffra säger man. Bullshit säger jag. Nog fan känner man av åldern. Nu mer tränar man inte för att bygga upp sig utan för att bromsa förfallet, men vad fan, man beundrar ju gamla träds årsringar så jag har inget emot att se ut som en sliten sadelväska i ansiktet.
Har fått erbjudande om att få botox i ansiktet mot migrän, men bara tanken av att jag kommer se ut som en vettskrämd Silvia gör att jag backar. Skulle kanske önska att IKEA-kassarna under ögonen kunde bli mindre men vad fan, jag ser dom ju inte själv så jag lider ju inte av det!
Kylan hänger i, är så trött på den..
Sinnesstämning: rynkig, trött och hungrig!
#outfluenser #10yearchallenge #ungisinnet

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *