En underbar luciadag!

Jag hade nog min bästa Luciadag idag då jag skrittade ut Gotsie på Djurgården. Man tror det inte, men vi har kanske de bästa ridvägarna i landet runt om Ryttarstadion. Ett tips är att, om ni har möjlighet, traila in hästen till Ryttis en tidig helgmorgon på våren eller sommaren och sedan rida upp förbi K:1:s magnifika byggnader, skritta vidare förbi Tessinparken och ut på Gärdet för att via Djurgårdsbrunn komma ut på Djurgården och sedan hem i de mäktiga alèerna upp till Djurgårdsbron, Narvavägen, Karlaplan, upp på Valhallavägen och runda Stockholms stadion. Gör det om ni kan, det är en sådan fantastisk tur att ta från hästryggen!

Min tur idag blev lite extra lång på grund av att det var kaos vid Djurgårdsbron och jag vände och gick samma väg tillbaka. När jag skrittade över Gärdet på ridvägen så mötte jag en liten grupp med hundar, där en man klev fram och skällde ut mig efter noter. Han talade om för mig att vi ryttare red på alla stigar och förstörde dom så att man inte kunde gå på dom och att jag borde skämmas som red där jag red nu.. Jag var inte i en sinnesstämning för att bråka så jag svarade honom att: Jag håller med dig! Det du berättar om är ett stort problem.. Därför är det så bra att Djurgårdsförvaltningen har anlagt ridvägar, t.ex. den du står på just nu, så att vi kan motionera våra hästar utan att störa er!

Resten av sällskapet började fnittra och jag var nöjd, oftast är kommunikation bättre än aggresion!

Comments:

  • Sanna december 14, 2015

    Låter fantastiskt, jag trailar gärna in och hänger med på en morgontur till våren :)

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *