I bland händer det grejer!

jag måste skriva om vad som hände igår! KG, jag och Pelle satt och fikade när Kalle fick samtal, la på och sa: vill du köpa en ponny? Den är här om en kvart!  Vad menar du? Undrade jag. Jättefin! Blev svaret. Typiskt Kalle sa Pelle.(Kalle hade köpt ponnyn för att den kommit fram till honom och tytt sig till han när han var hos en hästhandlare!) Sedan kom lastbilen in på gårdsplanen och Kalle drog ut, Pelle skakade på huvudet och sa att: han är sig lik! plockade upp kryckorna och gick efter. Jag hängde på och fick bilden som är grym. I det ögonblicket som jag tog bilden stog båda och tittade, och Pelle frågade: vad gav du för den? Kalle böjde sig över och viskade.. Pelle nickade och sa… Rätt!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *