Härlig ridtur med ett syfte.

På årets varmaste dag så tog vi 3 stallkompisar en lång tur på Djurgården. En härlig ridtur som var väldigt nyttig för Harriets Diego som inte varit med om så mycket och har kunnat kasta sig runt vid uteritter när saker dyker upp och händer. Ior och Gotsie var 2 trygga kompisar för honom och han skötte sig mycket bra. Att ta tag i problem på det sättet gillar jag, att jobba med och utsätta hästar för saker dom är otrygga med kommer i slutändan utmynna i att dom klarar av de situationerna utan att reagera. Om man går andra vägen och undviker problemen så backar man sig själv och häst in till ett evigt liv i ridhus, och då får man inte uppleva sådana här fantastiska ridturer med glasspaus vid Djurgårdsbrunn!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *