Nya mål 2016

Har legat sjuk ett par dagar men var feberfri idag. Att sitta still i en lägenhet får mig att klättra på väggarna, så jag tog en promenad i en klar kylig Hagapark. Av förklarliga skäl så är min fysik nu på en väldigt låg nivå. Det som jag jobbade upp under hösten är helt borta och jag har gått ner mycket i vikt. Att ta ett liten löprunda är inte att tänka på, men nu vänder det! Efter nyår så kör jag igång med något som kan bli ett spännande år.

Jag ska ge mig själv ett nyårslöfte där jag innan sommaren ska vara bättre fysiskt tränad än jag någonsin varit, lägga om kost och dra ner på vinkonsumtionen ( Jag älskar vin!).

Mina mål med Gotsie sätter jag i mitt eget huvud. Det är ju ett levande djur så målen får anpassas efter henne och hennes utveckling. Men jag vet var jag vill nå med henne. Eventuellt kan det bli en till häst i stallet, men det är inte helt klart ännu, men går det i lås så vore det otroligt inspirerande!

Så min promenad var givande. Jag tittade upp på ett berg bredvid gångvägen och tänkte att det är jobbigt att klättra upp, men väl där uppe så är utsikten värd jobbet!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *