När kommer våren?

När man vaknar och ser att det snöar igen och allt är grått och kallt så vill man bara gå och lägga sig igen. Jag kan villigt erkänna att vintern är absolut inte min årstid. Jag tycker att allt blir så mycket mer tungarbetat när man håller på med hästar på vintern, man får bita ihop, borra ner huvudet mellan axlarna och bara göra jobbet. Träningarna däremot är desto roligare! Tyvärr fick jag ett migränanfall i Tisdags när jag skulle ha haft hoppning och att ställa in är något jag hatar att göra, men i de lägena har man inget val.

Igår jobbade vi vidare på Runsten med inomhusterräng från 14.30 till 20.00! Det är en väldigt rolig och effektiv träning när man kör privat 30 minuter istället för grupp och jag känner att det här är den bästa formen av träning både för häst och ryttare! Utvecklingen framåt på ekipagen är helt klart märkbar.

Nu ska jag ta ett djupt andetag och dra igång dagen som kommer att sluta sent i kväll i Rättvik!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *