Att tackla negativa besked.

Jag ska nu vara lite personlig och bilden på mig är ingen egotripp, utan jag valde den för att det här handlar om mig.

Jag har tyvärr fått lite negativa besked vad gäller min hälsa, inget som jag vill prata om egentligen, det är ett problem som jag tacklat förr och kommer sparka iväg igen. Men den mentala effekten av ett sådant här besked tror jag att man kan påverka, och det gäller negativa besked och problem i allmänhet.

Igår pratade jag med KG Svensson om det och han sa: Bra, då är du igång till vårsäsongen! Idag fikade jag med Peter Lööf på slagskeppet som sa: Håll i rutinerna! om du inte kan träna så kom hit och fika, ändra inte dina rutiner, då kommer det gå lätt.

Det kallar jag coachning, jag berättade om något som var negativt och bägge vände set direkt till något positivt! Och det är så jag ska gå på det, planera vidare, hitta lösningar, göra min julkalender, hålla mig till rutinerna, men kanske också vidga vyerna med att göra nya saker.

Nu låter det här som om jag var allvarligt drabbad, men det är jag inte, det är mer en tillfällig störning i vardagen som jag ser det.

Det kommer att bli ett bra år!

 

Comments:

 • Henrik Hammargren december 08, 2015

  Obra – kan bara gissa.
  Det finns så mycket att säga och så få ord som fungerar.
  Ett steg i taget – en dag i taget. Egentligen är det ju alltid så fast man sällan inser det.
  Midvinter men snart ljusnar det.
  Finns här när och om du vill.
  / H

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *