En outfluencers dagbok – Dag 5

Att vara tränare innebär på vintern att man har många timmar i bil och sena kvällar i kalla ridhus.Det är ett glamoröst yrke med hög status…
Den vanligaste frågan jag får är: Vad jobbar du med egentligen?
När man svarar att det här är mitt yrke så kommer ofta följdfrågan: Kan man leva på det?….
Nej, på dagtid så tigger jag utanför 7-eleven och på helgerna prostituerar jag mig! Träningar har jag bara för att jag älskar att stå i kalla ridhus!
Det här är mina hundar.
Hundar finns ofta med som en accesoar i en influensers perfekta härliga liv!
i mitt liv som outfluenser är dom alltid med också. Rottweilern har jag valt själv, hon är bra, snäll glad och trygg.Man känner sig väldigt trygg när man går ut med en sådan hund. Chihuahuan är inte mitt val från början. Att hon blev en del av familjen beror på det olyckliga sammanträffandet av en dotter som tittade på hundvalpar på blocket samtidigt som Pappa drack vin! Var lite skeptisk i början och tänkte att det får väl vara istället för guldfisk. Men hon har imponerat! Ett tips till influensers är att släppa ner era småhundar från väskan, de där smala utstickande delarna från kroppen fungerar! dom är som vilka hundar som helst!
Ibland glömmer jag bajspåsarna… Jag vet, det är fel, men det händer väl fan alla då och då?
Nog fan är det alltid någon jävel som kommer när hunden sitter och krämar i någon buske och säger myndigt. Ta upp bajset!
Då brukar jag svara att mina hundar är fria själar som själva bestämmer om de vill ta upp bajset. Om de bestämt sig för att inte plocka upp det och jag går emot deras beslut så kränker jag dem!
Då tycker de oftast att jag verkar instabil och går, om inte annat så är folk livrädda för att kränka någon!
Jag vet! det är fel, men det händer sällan!
Mina kläder idag är en gammal skidmössa, jävligt skön och ful, thermobyxor som är 25 år gamla och samma Eurostarjacka som vanligt. Den börjar lukta lite skumt så det är dags för en tvätt. Tanterna i huset gnäller på att jag tvättar hästkläder, men jag försöker förklara att det är inte hästkläderna som ger lukten, det är hästtäckena som jag tar hem och tvättar!
Sinnesstämning: fryser om tårna, annars ok!

outflunecer-fashion
#outfluenser #älskarmittjobb #mittlivsomhund

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *