En Outfluensers dagbok. Dag 30.

Väldigt ofta så skriver influensers sina inlägg på engelska för att vara lite internationella, vilket är ganska onödigt då de har i stort sett bara följare från Sverige. Det i sin tur räddar dem då man kan se att engelskan kanske inte var/är favoritämnet i skolan.
En outfluenser tramsar inte på utrikiska, men om jag skulle göra det så skulle det kunna se ut så här:
Hello, i am an outfluenser. That is the opposit to a influenser. I got 2 horses that likes to what we in sweden say: hoppa. Not Oppa, that Greeks are screaming when they are drinking Ouzo and dance to bouzouki music. That had nothing to do with my horses, i just wanted to explain so you dont think my horses are drinking Ouzo and screams Oppa!
I use to have a glove in sheepskin to clean them.
The glove is like a small sheep that you are putting your hand inside from the back (do not do that on a real sheep! If you not are a farmer.) You can have glove in goatskin to, but it smells like shit. You do not want to put your hand in a dogs poobag? No, use a glove in sheepskin.
My irish horse loves it, but my danish horse will be angry and what we in sweden call: kränkt.
Kränkt is if a Norwegian falls on the pavement and a swede are beside and laugh at him/her, the norwegian will feel like that then.This is the last time you see an Outfluenser write in English because i am useless and only writes crap, and because of that, i am dangerously close to be an Influenser!
Ett inlägg på Swahili och en video med strupsång är på gång!
Vädret idag är som Svenska akademien, insnöat och grått.
Sinnestämning: mitt internationella inslag gjorde att jag kände mig lite världsvan, men det gick över när jag tittade in i kylen..
#outfluenser
#whatwillmyforeignfriendsthink

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *