Gotsies första säsong avklarad!

Idag var vi iväg till Heby och gjorde vår sista start för året i hoppning och målen som var uppsatta för den här säsongen. Hon gjorde 2 bra rundor och hon gick sin första 110 utan att förta sig. Framförallt är jag nöid med att hon har blivit lugn och stabil på tävlingsplatsen, när man rider fram är hon lugn och koncentrerad och när hon kommer in på banan är hon inte alls så spänd och tittig som hon var i början, det känns väldigt förhoppningsfullt inför våren!

Återigen så slog det mig vilket jobb frivilliga klubbmedlemmar gör under en sådan här tävlingsdag, från morgon till kväll jobbar dom i hårt kylan för att vi ryttare ska få möjlighet att tävla. Imponerande och jag tror att det är viktigt att vi ryttare påtalar det för funktionärer och att man tänker efter en extra gång innan man gnäller på saker som kan gå fel under en tävling!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *