En helande och läkande stund.

I dag vaknade jag med migrän och kom ut till stallet med huvudvärk och funderingar på att släppa ut i paddocken istället för att rida. Men vädret var så härligt så jag tog mig i kragen och kom ut i den fantastiska ridterrängen vi har runt Ryttarstadion. Jag glömde telefonen i stallet vilket var det bästa jag kunnat gjort, för nu hade jag full fokus på att vara här och nu med Gotsie på vår ridtur.

Jag börjar känna mig hemma när jag kommer upp på hennes rygg, på det sättet jag kände med Cyklon. Och jag tycker att det är fantastiskt att lära känna ett djur på ett sånt sätt att vi kommunicerar med varandra genom att hon förstår vad jag vill och jag läser hennes reaktioner bättre ju mer vi umgås. Hon älskar att komma ut och när vi galopperar så småbockar hon och piper lite då och då, som att hon inte kan låta bli att visa hur bra hon mår! Jag tycker väldigt mycket om den hästen.

Jag tror också att man blir en helare och bättre människa när man får möjlighet att umgås med djur på det här sättet, man släpper bekymmer och problem och går in i en bubbla med hästen, och kan sedan ta tag i vardagen med ny kraft. Att interagera med en häst gör det också lättare att göra det med människor ( min teori).

När jag var på väg tillbaka mot stallet så kände jag att min huvudvärk var bortblåst! en helande och läkande stund med min glada häst i fantastiskt väder fungerade bättre som medicin än tabletter!

Har fått frågor om vad jag menar med att möta hästen så möter den dig. Det låter lite flummigt kan jag hålla med om, men i morgon ska jag förklara vad jag menar!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *