En outfluencers dagbok – Dag 10

Det kommer ny hästutrustning hela tiden. Min stallkompis Annika har köpt en barbackasadel som är teddyklädd. Hon älskar den. Den ska tydligen lyfta uteritterna till en ny nivå, den är varm och mysig. Som jag har förstått det så ska den vara lika mysig som att sitta i björnskinnskalsonger i en laminofåtölj framför brasan och grilla marshmallows!… Kanske inte var den bästa förklaringen på en känsla, men ni förstår, nej det kan ni fan inte göra på den förklaringen, skit i det! Den är mysig och skön! Och dyr…
Jävligt onödigt! har jag försökt att förklara för henne, här finns det utrymme för återanvändning och lite kreativitet! (Nu när jag ser vad jag skriver så är jag ju så där präktig och lägger mig i utan att någon har bett om det, precis så som jag hatar att själv bli bemött! Idiot…)
Alla har vi ju gosedjur kvar hemma, med lite modifieringar kan man bygga sin egen sadel! Själv har jag använt en liten björn men det går att använda i stort sett vilket kramdjur som helst! Undvik dockor, det kan se väldigt konstigt ut när ni rider och kan missuppfattas. Har ni en lite rejälare röv så kan man sy ihop flera gosedjur och få en större sits t.ex. nalle-lejon-gris, undvik giraff, den blir aldrig riktigt bra att sitta på. Vill ni ha ett handtag fram så kan man sy fast en My little pony, de finns i olika storlekar så ni får testa med att greppa runt magen på den så ni vet vilken storlek ni ska ha.Har ni en teddyorm från Kolmårdens souvenirbutik så är ju även sadelgjorden fixad! Fattar ni vilket tips ni fått! Ni sparar pengar, får göra något kreativt och hjälper till att rädda världen. (Nu blev jag så där skrytig som jag också hatar när andra är, måste fan skärpa mig!)
Det är mulet.
Sinnesstämning: feberfri idag! Men nu kommer väl något annat…
#outfluenser #byggasadel #ernstbehövsinte

Comments:

  • Catharina februari 15, 2019

    Så roligt att läsa din blogg.
    😂

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *