En Outfluencers dagbok – Dag 9

Mysiga kloka ord har jag svårt för.

”Idag är den första dagen på resten av ditt liv”
Säger du det! Vilken jävla tur att det inte var sista! Eller:”Du bestämmer själv när du vaknar om du ska vara negativ eller positiv, svårare än så är det inte” vem fan har skrivit det? Hen kan ju inte ha tappat frukosttallriken på morgonen så att det är porslin i hela köket? Sådana ordspråk kanske hjälper andra, men inte mig. Jag tänker mer: ”Du kommer prövas idag, det är svinkallt och du kommer att frysa, du kommer få fingret av en cyklist som cyklar mot rött, du kommer träffa glada människor och sura människor, bit ihop, livet är så”
Men vad fan, jag kanske har fel? Kanske måste jobba med att bli lite mer happyhappy?
Har blivit anklagad av min omgivning för att jag är lik En man som heter Ove. Jag kanske ska jobba på att bli lite mer härlig och lycklig?
Jag börjar att jobba med citatet ”Uppskatta saker du tar för givet”
Mina hästar är väldigt lättlastade och snälla, det tar jag för givet. Där ska jag börja att visa hur lycklig och tacksam jag är! Andra idrotter är mycket bättre på att visa lycka och fira efter framgångar så jag snor lite från tennis, fotboll, hockey och Anja Pärssons firande.

ska%cc%88rmavbild-2019-01-17-kl-16-46-28
Det gick rätt bra, men det var inte riktigt jag..
Det är fortfarande kallt.
Sinnesstämning: Utåt positiv som fan, inuti som vanligt och lite hungrig.
#outfluenser #lyckadlastning #firaallt
( nu finns även uffe_outfluenser på instagram)

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *