Grunden är viktig.

Jag har skrivit mycket här om hur trevlig Gotsie är att rida och vilken bra inställning hon har. Allt detta beror på att hon har haft bästa möjliga start i utbildningen.

Hanna Bratt-Hagtorn äger halva Gotsie och har ett utbildningsstall på Färingsö där jag satte henne som 3-åring. Jag ville att Hanna skulle ta henne för då visste jag att allt skulle bli gjort på rätt sätt.

Gotsie växte i omgångar och Hanna hade full koll och ställde av, började rida, ställde av igen, fortsatte utbildningen osv. Gotsie har under perioder varit en ganska jobbig dam, men Hanna har jobbat på. Hon är en av de mest pålitliga vänner jag har och jag är henne evigt tacksam för att hon utbildat Gotsie så att hon är den positiva och härliga individen hon är idag, för det är en häst som lätt kunnat bli missförstådd och förstörd, så vill ni ha rätt start för er häst eller få den vidareutbildad, vänd er till Hanna!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *