En outfluencers dagbok – Dag 1

Det här är jag.
Som ni kan se är jag väldigt blek, det är för att jag haft den där jävla influensan. Men rynkorna fanns innan och dom blir inte bättre av att jag inte använder ansiktskrämer. Glasögonen har jag köpt på en mack, dom är crap, glasen ramlar ut. Då var det ändå de där lyxglasögonen som låg i låda!
Jag klippte mig hos en frisör mitt emot Fältöversten, värdelös. Var rätt nöjd från början men när håret vuxit lite så ser jag ut som en norrländsk tant. I bakgrunden ser ni lite av min lägenhet.. Det är inte så mycket mer än så.
Sinnestämning: inte så jävla happy, ont i halsen och trött.

en-outfluencers-kylska%cc%8ap

Matlagning intresserar mig inte. det får bli köpemat idag.
Bara tanken att blanda remouladsås, ketchup och Philadelphiaost, och dricka saft med wildberriesmak får mig illamående.
Sinnestillstånd: Hungrig

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *