Test av ny form av träning!

Idag har vi haft inomhusterrängträning på Runsten och ryttarna red en och en, i en halvtimme. Ekipagen var framridna när vi började, så passet var 30 minuter effektiv tid. Det blir lite dyrare för ryttarna men effekten av att man jobbar effektivt en halvtimme med full fokus på ett ekipage är grym! ( i grupp får man c:a 12,5 min på en timme). Att kunna arbeta med det som just den hästen behöver gör att den här formen av träning ger mer för pengarna både för häst och ryttare! Jag tyckte att det blev en väldigt lyckad test trots att arbetsdagen blir längre, det är väldigt inspirerande att jobba på det här sättet! På bilden ser ni dagens yngsta elev, Emilia, tuff som få, och hennes lilla ponny är lika tuff den! En blivande stjärna? Inte omöjligt!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *