Nya Utmaningar!

I Tisdags så hoppade vi Slim Shady igen och hade försökt åtgärda några detaljer i min ridning för att få ett bättre resultat. Vi noterade att jag (som alltid) sjunker ihop på vägen in mot avsprångspunkt och trycker till lite vilket påverkar Slim mer än andra hästar.

Peter Lööf på Slagskeppet kom på en ide´ som vi testade. Han tejpade min rygg på ett sätt så att varje gång jag sjunker ihop så drar tejpen. Då blir jag påmind om det varje sekund i vardagen, och det blev bättre! Även om jag tyckte att det var bättre än vad jag efteråt kunde se på filmen så vart det en klar förbättring!

Har märkt tecken på lite överträning på min gamla kropp så fysträningen får vänta över helgen vilket jag kanske kommer ha svårt att hålla mig till, Utmaningar av det här slaget är så roliga så man kör lätt på för hårt!

I dag ska Gotsie hoppas inför tävlingar i helgen, hon har känts väldigt fin i veckan så jag ser fram emot dagens pass!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *