Att lära känna en ny individ.

Helgens tävlingar gick strålande dag 2 när jag inte hade lika ont i ryggen, Gotsie är en lojal kompis som tar hand om sin ryttare så nu är hon på papperet kvalad till 130. På hemmaplan så fortsätter arbetet med att lära känna Slim Shady. KG och Angelas häst har en kraft och ett beteende som är väldigt olikt Gotsies och jag jobbar hårt med att hitta balansen i min ridning för att matcha honom rätt. KG ger mig instruktioner om hur han vill att jag ska rida honom och idag trimmade jag honom på det viset och det kändes fantastiskt bra! När arbetet var klart så joggade vi runt på K1 banan i låg form, jag slappnade av och PANG! så låg jag i backen.. molnet av damm har väl inte lagt sig än! Slim promenerade lugnt ut till gräset och började beta, jag borstade av mig och hoppade upp igen, lite full i skratt över situationen och skrittade hem, väl i stallet så upptäckte jag att lillfingret pekade snett när jag tog av mig handskarna, så det blev en tejp ihop med ringfingret.

Jag gillar Slims tuffa attityd och är glad över att år av träning på Slagskeppet gett mig en hård kropp som tål rejäla smällar utan att något händer, nästa gång är jag beredd!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *