Framtiden är vad man gör den till.

I veckan har jag varit i Sundbyholm och tävlat Slim Shady. Det kändes som att jag börjar hitta honom tack vare ett konstant och envist ”tjatande” från KG om hur min balans ska vara, hur jag ska ha trycket i stigbygeln, vilken vinkel jag ska ha kroppen i och i vilken galopp jag ska lägga honom i. När allt det fungerar är det en gudomlig känsla!

Men det finns mer i livet som är viktigt, man måste må bra för att prestera. I vintras så hade jag en rejäl dipp med förändringar i mitt liv som var deprimerande. Förhoppningar man haft slogs i kras och jag bestämde mig direkt för att göra förhoppningsvis positiva förändringar och inte grotta ner mig utan att tänka positivt och sätta upp nya mål med livet. Det var det bästa jag hade kunnat gjort. Men utan bra människor runtomkring mig hade det varit svårt, och i vårat stall mår man bra! Har fått vänner där som jag inte vill vara utan och det är alltid nära till skratt. I en sådan miljö blir man stark! I går satt jag och Linn och planerade hur vi ska göra om lägenheten när hon ska flytta hit och gå gymnasiet. Jag är så glad över att hon kommer hit, och glad över att saker och ting har utvecklats som det gjort.

Har precis kommit hem från en nära vän som har fått en ny start på livet, och jag känner likadant i mitt liv, Det bästa är på väg!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *