Summering av ett år och ett egoistiskt vägval.

2016 var ett omtumlande år på många sätt.

Det började i moll. Förhoppningar man haft var historia och jag tog ett beslut att ändra på saker i mitt liv som gjorde mig trygg och nöjd. Jag flyttade Gotsie till samma stall Som KG Svensson och hans sambo Angela. Det är konstigt att man vid livskriser, till och med i min ålder, söker trygghet och vänner. Jag hade en klippa till vän i Peter Lööf som peppade och jagade mig att träna vidare, och även var ett stöd när man diskuterade tyngre saker.

Men året utvecklades väldigt bra! Gotsie är en underbar häst och Slim Shady som är Angela och KGs häst tillkom under våren. Han är värd ett kapitel för sig!

Slim Shady är den häftigaste hästen jag suttit på, ever, punkt.

Jag har åkt av honom så många gånger, har kunnat lägga till några extra benbrott. När han kom var han inte så närvarande, han kändes lite avstängd och hoppade bra men kanske inte med glädje. Kalle, Angela och jag har lagt ner mkt tid på att umgås med Slim, och en förvandling har uppstått, han har fått förtroende, söker kontakt och är som en stor nallebjörn! Och som han hoppar..  2017 kommer bli härliga Slim Shadys revenge!

Ett par andra saker som gjorde 2016 till ett fantastiskt år var att Linn, min yngsta dotter, flyttade hit för att gå gymnasiet, vilket hon gjort så bra! Jag är en mycket stolt Pappa!

Den andra händelsen är att jag har träffat kvinnan i mitt liv. Allt jag skriver om det skulle bli pekoral så jag kan bara konstatera att jag älskar henne otroligt mycket och att min vardag är himmelsk!

Och nu kommer jag till det egoistiska valet.

Fick en förfrågan från Swedish Eventing om att ta hand om en region för talangutveckling och utvecklande av sporten. En fantastisk ide´ och ngt jag brinner för. men…

Linn är här, hennes vardag är nog så knepig med en pappa som jobbar sent och är borta många helger. Och jag vill vara närvarande och umgås!

Jag har träffat kvinnan jag inte vill vara ifrån, vi lever ihop, tävlar ihop, tränar ihop, och framförallt respekterar varandra och har roligt!

Detta gjorde att jag tackade nej.

Flera har sagt att jag kan ses som oseriös när jag tackar nej till ett sådant erbjudande, men jag ser det mer som att jag äntligen tackar ja till mitt privatliv. Har man det så här bra så ska man bejaka det!

Livet är kort och man måste leva det! Jag hoppas att 2016 är året som jag kommer att minnas som startskottet till mitt nya liv!

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *