En Outfluensers dagbok. Dag 26.

En mycket bättre dag! Var ut på en lång tur med hästarna och då har man tid att fundera över existensiella frågor som: varför kommer det som en överraskning för många när de handlar att de börjar leta efter plånboken först när de hör summan? Eller att det kommer som en överraskning att det blir grönt vid rödlyset och då börjar lägga i ( förhoppningsvis) rätt växel? Eller hur man kan parkera och ta upp 2 parkeringsplatser?
Jag kom på att jag är lättirriterad, speciellt i bil. Mina döttrar har fått skämmas över hur jag stannat och skällt på motorcyklister vid bensinmackar som med dårkörning riskerat andras liv. Har faktiskt jagat in en på toaletten vid Statoil Frescati. Det är inte bra.. fan, man kan ju få hjärtproblem. Jag kom fram till att jag måste välja mina strider. Striderna jag ska släppa: ovannämnda, utom motorcyklisterna. Även att sluta reta präktiga besserwissrar, nej fan, det är ju kul, det fortsätter jag med. Men sluta att bli arg i trafiken! Och dåliga parkeringar, saker jag ändå inte kan ändra på.
Strider jag ska fortsätta med: cyklister… det galna beteendet som en stor del av dem har, måste bekämpas!
Folk som tränger sig före, eller det släpper jag om det inte är för grovt.
Ni förstår vilka stora problem man löser när man skrittar på långtur!
En sak har jag lovat mig själv som jag alltid kommer att hålla. Det är att om jag ser någon eller någon situation som inte verkar vara som det ska, så frågar jag hur det är och hjälper till om det behövs. Ingen stor grej men det lilla kan göra det stora!
Även fast jag vet att dagen kommer att jävlas med mig så ska jag möta det med ett leende! Ett tag iallafall.
Kylan hänger i lika länge som tv-serien hem till gården.
Sinnestämning: hälsprickor piggar ju inte upp direkt.
#outfluenser
#tilltvingatfridisinnet

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *