En outfluncers dagbok – Dag 3

Har ju sett en del influensers lägga ut hur härligt det är i stallet, hur de matchar kläder, vilken fin kontakt de har med hästarna, och att läsaren kan få rabatt på ridsportbutiken om man säger att man läst deras inlägg…. Finns det liv på andra planeter!!??
Stallet på vintern är ett helvete som man måste sköta till våren kommer, och stor del handlar om skit. Ni som tycker om hästlukt tycker om skitlukt. kallt och jävligt är det. Men som outfluenser ska jag gå igenom dagens klädsel.
Har inte tänkt så mycket på matchning förutom att jag nu ser att påsarna under ögonen går bra ihop med mössan, som är ett outletfynd för 3år sedan. Ful? Jo, men det är väl ingen jävla modevisning?? Jag är i ett stall!
Handskarna är från Clas Ohlsson, dom är ok, och jackan är en 2009 års Eurostar som jag fick köpa billigt av Lottie Fredell på Stockholms ridsport, för ingen ville ha den. Gå för fan inte in där och be om rabatt för att ni läst det här! Då kan ni åka på att betala mina räkningar som ligger obetalda!
Nu ska jag umgås med mina hästar och det gör jag utan några jävla löjliga selfies med mig och hästarna,utan lägger fokus på dem.
Kallt? vad fan tror du? det är ju därför jag värmer fötterna i den varma hästskiten.
det har kommit snö, men bara så pass lite att den är onödig.
Sinnesstämning: frusen och irriterad.
#outfluencer #tacksamihelveteheller#överleverlife
outfluencer-mockar-bajs

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *