En Outfluencers dagbok – Dag 11

Årets värsta väder… igår var det fan inte lätt att vara positiv.
Det började bra där jag åkte till ridhus och hoppade hästarna och min syster Karin följde med och hjälpte till. När vi var klara så blev det lunch på ryttarbaren. Ryttarbaren är ett populärt lunchställe för byggjobbare i Norra Djurgårdsstaden. Vid lunchtid så är det machostämning på baren, högljutt och mycket höhö-garv. Då händer något märkligt med mig, jag får ett behov att visa att jag är jävligt macho själv när jag kommer i ridkläder, i rädsla för att ses som fjollig för att jag har just ridkläder på mig! Jävligt löjligt.. Det är samma sak som att jag är rädd för att Rottweilern ska dö först för då kommer jag gå i Vasastan ridklädd med en Chihuahua… otroligt fjantigt tänkande, har absolut inget med homofobi att göra, bara en rädsla att folk ska få fel uppfattning om vem man är. För någon vecka sedan så gick jag in på Ryttarbaren på lunchtid, fick plötsligt ett behov att visa mig matcho. Jag började gå coolt med en gungande gång och fjädrande knän, (ungefär så där som John Travolta går i Grease). Allt förstördes av Anita bakom disken som sa högt: Hej Uffe! Har du klätt på dig ordentligt? Det är kallt idag! Idag ska du äta fisken, det är milt för din mage!
Katastrof…
Är du min jävla morsa? försökte jag lite tufft i ett desperat försök att rädda situationen, men det är kört när hon svarar:
Haha, du är rolig, sätt dig så kommer jag med maten!
Ridå.
Efter lunch kom snön..
Jag hade Gotsie som handhäst och satt på Flundran. Kände att bägge hästarna tänkte: Varför? Är han dum i huvudet? Jag tänkte samma sak. Försökte lura mig själv att jag var Zeb Macahan i klippiga bergen, men det var lättare att göra när man var 12, det funkar inte längre… Väl inne så var både jag och hästarna genomblöta och frusna. Gjorde klart allt i stallet för att jobba en helkväll i ridhus. Om någon hade frågat vad jag jobbar med egentligen så hade ni fått läsa om ett mord idag. Men bilen är varm och att lyssna på Green Day piggar upp! Musik som är out och älskas av en outfluencer!
Mina kläder idag är samma som alltid, hittade mössan under bilsätet, skönt för den är bäst!
Först snöar det och sedan regnar det, så tråkigt.
Sinnesstämning: Man biter ihop.
#outfluenser #jagvillgåiide #januaribordetasbort

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *