En Outfluencers dagbok – Dag 12

Jag låg hemma och var sjuk häromdagen och gjorde då
något jag aldrig brukar göra, jag låg och slözappade på tv:n.
När jag kom till barnprogrammen så trodde jag inte mina ögon och var tvungen att sätta mig upp och höja ljudet.
Det som visades var en bajskorv och bajskorvens kompis som var en banan eller majskolv, det gick fan inte att se. Några rumpor var rumporkestern och sjöng med rövhålet och bajskorven och hennes kompis byggde en kompis…. ni hör..
Bajskorven var inte ens rolig utan väldigt pedagogisk. Har inte SVT lärt sig någonting? Räcker det det inte med att vår generation fick en konstig start med dockfilmer från Östtyskland och tecknade filmer från Jugoslavien? Nej nu ska jävlar nästa generation förberedas för livet med en tråkig bajskorv som inte ens kan släppa en fjärt för att liva upp stämningen! ( Det är ju annars en klassisk partyhöjare!)
Men… kan det finnas en konspirationsteori i detta?
Har ju alltid tänkt att ”Vilse i pannkakan” förstörde många av oss som barn, vilket följdes upp med lärare, kuratorer och studievägledare i flätor,skägg,näbbstövlar, bruna manchesterkläder, murarskjortor och palestinasjalar. Det lyckades ju! Nu tillhör man en gnällig jävla lättkränkt generation som pratar om solidaritet men i slutänden är sig själv närmast.
Kan det här vara något liknande?
Man börjar med ett bajskorvsprogram. När barnen blir lite äldre och läser och lyssnar på influensers som är happyhappy och pratar om ytligheter som något viktigt och vräker ut rabattkoder för att de ska handla mer för att vara rätt, så är det ju ju naturligt att ta in skit och acceptera det för det har ju bajskorven som byggde en kompis lärt dem!
Jag tänker så konstigt när jag har feber, så jag drog täcket över mig och deppade över hur fan världen ser ut, jävla bajskorv…
Kylan fortsätter.
Sinnesstämning: febern är borta men det är en klen tröst.
#outfluenser #bajskorv

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *