En Outfluensers dagbok. Dag 20.

Går influensers hundpromenader? Eller bajsar deras accessoarer i Gucciväskan på minglet?
Morgon och kvällspromenader på vintern när man har hund är fan inte roligt. Man ska gå upp ur en varm säng eller soffa och ut i kylan. Chihuahuan är enkel. Hon går mellan 90 cm och 1,5 meter utanför porten, skiter, pissar och vill in. Men Rottweilern…. innan hon ska sätta sig ska hon fan leta upp en plats som hundguden Fido har välsignat och 25 andra kriterier ska stämma in innan hon skiter. När hon väl gör det så står man en bit ifrån, med handen instucken i en grön bajspåse, och blir glad och lycklig… jävligt konstigt.. Jag hade en idé förut om att tillverka påsar i Djurgården och Hammarbys färger och när man plockat upp bajset och vikt påsen ut och in så kom det fram en text på påsen där det står:”Innehåller årets laguppställning”. Kunde vara något att leva på! Bajspåseentrepenör!
Annars är ju hundarna bra på att skapa kontakter! För 6 år sedan mötte jag 5 äldre damer i Hagaparken. När dom såg min valp så stannade dom och gullade med henne och blev förälskade. Det är ju bra med valp för då kan man ju köra hundtricket! Sa jag
Ja! Svarade de glatt.
Så till våren ska jag avliva den här och köpa en ny valp!
Jävlar i helvete vilken utskällning jag fick. Den avlutades med: Och du säger det när hunden är med!! och pekade på Roxie. Det tog en tid innan de köpte mitt dåliga skämt, men nu fikar jag ofta med Hagatanterna från vår till höst när jag springer i Hagaparken!
En annan gång så hade jag kurs och rastade Rottweilern på en skogsväg och när jag kom runt en krök så fick jag se henne sitta på en mans fötter och bli kliad och klappad. Jag bad om ursäkt,men han sa: Det är lugnt! Jag är ju livrädd för hundar men labradorer vet jag ju att dom är snälla! Jag kände att han inte behövde mer info om vad det var som satt på hans fötter…
Hundar är ett fantastiskt sällskap och jag vill inte vara utan dem, men fy fan för morgon och kvällspromenader…
Kylan fortsätter.
Sinnestämning: Nyvaken, vet ej än,just nu ok men lite hungrig.
#outfluenser
#kallahundpromenader

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *