Friends Arena, går den att slå?

Var igår och tittade på inomhusfälttävlan på Friends Arena. En väldigt rolig av tävlingsform som kanske kommer att utvecklas till att fälttävlan även får en inomhussäsong, publiken älskade det och det var väldigt mycket folk på läktarna, vilket bäddar för att förhoppningsvis fler arrangörer ger sig in och arrrangerar den här formen av tävling! Jag kommer att hålla ett antal inomhusträningar på Runsten under vintern där vi ska avsluta med en träningstävling, det är under planering så håll utkik på deras hemsida!

Friends som arena måste var idealisk som Ridsportarena, på det sättet det är uppbyggt med avskärmad tävlingsarena, offentlig framridning bredvid och shoppingdelen på ytorna vid sidan av den är helt suveränt. Jag skulle inte bli förvånad om den utvecklas till att bli den stora inomhustävlingen i Sverige.

Jag hade nästan jobbigt att titta på tävlingen, så sugen blev jag när jag såg på det, det är något med tävlingsmomentet som triggar en att vilja vara med!

Ryttargalan var en besvikelse. Det var väldigt trevligt vid vårt bord och att träffa vänner som man sällan ser, men arrangemanget från scen var taffligt, underhållningen höll Finlandsfärjeklass och maten var inte bra. jag gnäller sällan men ska folk betala så mycket så får arrangemanget hålla den klassen också om man ska fortsätta att komma.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *