Nere på botten och vänd.

Idag så åkte jag och mina döttrar ner till Slagskeppet för att träna. Linn och Clara körde ett hårt pass med Ricardo och jag körde mitt första lätta pass på flera veckor. På grund av sjukdom har jag inte fått träna på en månad, och det känns. I början av December var jag i toppform och nu orkar jag absolut ingenting… Men nu vänder det! Nu får jag träna igen och jag vet att håller kroppen så ska jag vara i form i vår igen. Och där är nog mitt stora problem, att hålla igen och lyssna på kroppen, men den här gången ska jag göra det. Jag har en plan och med hjälp av Peter Lööf så ska min kropp vara mer än väl förberedd i vår!

Det var otroligt roligt att träna nere på Slagskeppet med tjejerna. Ricardo körde dom enskilt men det var hela tiden en annan boxare som klev in och gav den andre råd och hjälp. Det är en Fantastisk attityd och stämning på det stället. Det är 2 tjejer härhemma som sover vääldigt gott i natt!

073062074075

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *