En Outfluensers dagbok Dag 22.

Jag bor i ett kvarter som på ytan ser tråkigt ut men som är fullt med mänsklig värme och omtanke. På övre bilden ser ni många av mina grannar när man samlas på Fredagen för att ta en AW på den mycket oflashiga krogen rest 9:an som ligger i huset. Det är allt från styrelseproffs till vin och ölproffs som umgås och faktiskt bryr sig om varandra. 9:an höll öppet på nyårsafton för de visste om att många var ensamma.
Lars Hansson (vänstra bilden) var min bästa granne. En vänligare människa fick man leta efter, och rolig! I somras fick han en permobil och tjuvåkte innan han fått tillstånd att köra och körde rakt in i glasdörrarna på systemet. Han kom tillbaka och var orolig för att dom skulle tro att han hade försökt att göra en smash and grabkupp! Vi lugnade honom med att det var ingen risk när han körde permobil.
Lars satt på 9:an mellan kvart över 3 och 7. Åt och drack 4 öl. Det var alltid någon som satt med honom, jag själv försökte alltid hinna sitta en stund per dag. Om han inte dök upp ringde dom upp från 9:an och mådde han dåligt sprang bilmecken i huset upp med en matlåda. Lars hade svår kol och när han gick bort i höstas var kapellet fyllt med grannar.
Den andra bilden är på skräddaren som har kemtvätten på gatan. En mycket vänlig man som lagar mina kläder så att jag inte behövt köpa nytt på evigheter. Jag tvingar honom varje år att vara med i julkalendern och han frågar alltid om jag vunnit med hästarna och tycker att jag borde rida bättre så att jag vann!
Min grannar är väldigt långt från influencers värld. Den enda kändis vi haft i kvarteret är Jean Claude Arnault, men den sprätten är inte saknad av någon.
Vi är ett stenkast från Stureplans ytliga värld, men det skulle kunna vara oceaner emellan och jag är glad att jag lever i den här världen, den riktiga världen.
Vädret ändrar sig inte.
Sinnestämning: Fan så bra när jag tar upp ämnet grannar!
#outfluencer
#grymmagrannar

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *